Taalcursus

schrijven, spreken, lezen, luisteren op z'n Buitenlands

Bij het lesgeven met volwassenen geniet ervan om te horen wat ze in hun dagelijk leven doen. Ik kom zo met mensen uit veel verschillende achtergronden en branchen in aanraking. Ik ben heel nieuwsgierig en wil graag veel leren, dus het komt goed voor mij uit om met veel verschillende mensen te werken. Ik vind het geweldig als iemand Duits wil leren, omdat ik zo veel van de taal houd. Mijn doel is het dus dat jij precies leert wat je nodig hebt. Als je voor een bloemkwekerei werkt heb je andere kennis nodig dan iemand die op een kantoor de financiën voor een Duits bedrijf regelt. Ook heeft iedereen andere manier van leren en andere interesses. Houd je van sport? Dan lezen we teksten over Olympia en volgen de Bundesliga. Krijg je de kribbels van tabellen met naamvallen, dan leren we het op een heel ander manier. Dit is jouw les.

„Uitstekende taaltraining met aandacht voor mijn persoonlijke wensen. De diversiteit aan onderwerpen is een groot pluspunt.“

P. Devilée
Devilée Material Solutions

Wil je Duits leren van iemand die niet alleen zelf Duitstalig is, maar ook jarenlang in Duitsland geleefd en gewerkt heeft? Dan zit je hier precies goed! Ik ben niet alleen Duits, maar heb zelf Germanistik – de Duitse taal en letterkunde – in Duitsland gestudeerd. Mijn kennis over taal heb ik als Copywriter in het bedrijfsleven benuttigd. Dit mocht ik bij een Marketing agentuur, een verzekering en een IT bedrijf in Duitsland doen. Toen ik 2016 naar Nederland kwam begon ik ook bij een multinational te werken en mijn kennis over de Duitse taal bij hun Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse klanten te gebruiken. Ik heb dus niet alleen voor kleine familie bedrijven, maar ook voor global players gewerkt. Hierbij is mijn goede taalkennis van Engels heel behulpzaam geweest – toen ik studeerde was Engels ook mijn tweede vak.

“Goede lessen, kijkt echt naar wat je nodig hebt.”

W. v. d. Heijden
Venttri

Later besloot ik om mijn lesbevoegdheid te halen en heb bij drie scholen mijn ervaring opgedaan. Maar het bedrijfsleven trok me weer en ik realiseerde mij dat ik liever met oudere studenten of volwassenen werk. Mijn kennis en ervaringen passen ook veel beter bij de omgang met professionals.

“Ze legt alles goed uit als je iets niet snapt en ze neemt de tijd voor je.“

Havo 3 leerling

Interesse? Neem dan meteen contact op met mij 06 222 80 572. Wij kunnen bespreken wat ik voor jou kan betekenen.


Mijn algemene voorwaarden vindt je hier.