Beoordelaar

schrijven, spreken, lezen, luisteren op z'n Buitenlands

Ik houd ervan om als beoordelaar deel uit te maken van deze belangrijke stap in het leren van een nieuwe taal. Voor mij is het heel erg belangrijk om de studenten op hun gemak te laten voelen. Dat is voor mij een voorwaarde om het examen goed uit te kunnen voeren. Ik probeer hun in korte, eenvoudige uitleg te vertellen hoe het examen gaat verlopen. Zo weten ze precies wat ze moeten doen en hoeveel tijd ze ter voorbereiding hebben. Ik heb veel bewondering voor de mensen die zich bij NTI naast hun werk laten omscholen of zich verder ontwikkelen. Daarom ben ik heel blij wanneer ik hun met een geslaagd taaldiploma een stap verder mag helpen.

Ik begrijp zelf goed hoe moeilijk het is naast een druk leven met familie en werk nog te studeren. Daarom geniet ik ervan van de deelnemers te horen waarom ze aan hun studie begonnen zijn en wat ze nog alles doen. Heel dapper vind ik mensen die nog op latere leeftijd iets heel nieuws beginnen!

Ik heb een tweedegraads bevoegdheid Duits en sta ingeschreven bij het CRKBO. Ook ben ik bij de KvK ingeschreven (82402892) als examinator en Docent Duits. Op dit moment werk ik als beoordelaar bij NTI.

Voor meer informatie rondom mijn werk als beoordelaar kunt u hier contact met mij opnemen:

„Ik was eerst zenuwachtig, maar zij hielp mij om rustig te worden. Zo kon ik tijdens het examen mijn best doen!“

deelnemer bij NTI

Mijn algemene voorwaarden vindt u hier.